SMS%2Dlicenties+van+Ag+Leader+voor+maken+taakkaarten
Nieuws
© Eigen Foto

SMS-licenties van Ag Leader voor maken taakkaarten

Homburg Holland en Ag Leader lenen dit jaar, in combinatie met een drietal trainingen, 25 licenties SMS basic uit. De gebruiker kan een jaar lang SMS onbeperkt gebruiken, zonder enige aankoop- of financiële verplichting.

SMS is de universele managementsoftware van Ag Leader. De gebruiker kan met de licentie de mogelijkheden verkennen, zich verdiepen, kijken en beoordelen of SMS een geschikt pakket is.

SMS is geschikt voor bijvoorbeeld het maken van taakkaarten, analyse van beelden van gewassensoren of drone, teeltregistratie, hoogtekaarten, omzetten van perceelgrenzen of lijnen en dergelijke. SMS is compatible met Ag Leader, maar ook met diverse andere merken gps-schermen.

De actie is bedoeld voor potentiële gebruikers die nog geen SMS hebben. Dit kunnen Ag Leader-gebruikers zijn, maar ze mogen ook gps van andere merken (bijvoorbeeld John Deere, Trimble) gebruiken. Deelname is mogelijk voor telers, maar ook voor agronomen en adviseurs die meer willen gaan werken met taakkaarten, teeltregistratie, importeren en exporteren van data en dergelijke.

Training

Homburg Holland organiseert voor de deelnemende gebruikers, in samenwerking met Ag Leader EMEA een drietal trainingen (met voorlopige data). Een introductie op 27 februari, een tussentraining voor wat diepgang op 7 juli en een verdieping op 20 november.

Per training kan, naast de gebruiker, maximaal één extra persoon deelnemen. Bijvoorbeeld een collega of de ondersteunende dealer/adviseur. Hand-outs van de training worden beschikbaar gesteld en Ag Leader zal tijdens de training voorzien in de betreffende licenties.

Aanmelden kan tot 1 februari via Abeltje van Vliet (avv@homburg-holland.com) of Geert-Jan Giesberts (gjg@homburg-holland.com) per mail. In deze mail graag de contactgegevens van de deelnemer (naam, adres en woonplaats), welke branche, welke ervaring met precisielandbouw, wel/geen Ag Leader klant en dergelijke.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  10 %
 • Zondag
  4° / 0°
  10 %
 • Maandag
  4° / -3°
  20 %
Meer weer