Marmix Master Champ voor 'compact voeren'

De Marmix Master Champ met een inhoud van 18 kuub is geschikt voor 'compact voeren'. Marmix brengt met diverse demonstraties de voermengwagen voor het voetlicht. Afgelopen week was de eerste.

Marmix+Master+Champ+voor+%27compact+voeren%27
© Eigen Foto

De Marmix Master Champ zelfrijdende voermengwagen heeft een 80 centimeter breed freeskanaal met een frees met hoge capaciteit. Dat zorgt voor een goede freessnelheid, ook in de zwaarste kuilen.

Voor een goede wendbaarheid op het erf en in de silo's is de wagen standaard uitgerust met vierwielsturing. De bediening gaat door middel van een intuïtieve joystick.

Onderstel

Op het onderstel staat een 18 kuub mengkuip met een grote peddel roervleugel (doorsnede 1,1 meter) met twee vijzels. Het mengprincipe zorgt voor een homogene en goede menging van het voer. De binnenzijde van de kuip is volledig van roestvrijstaal.

De voermengwagen heeft standaard van een viercilinder FPT-dieselmotor met een vermogen van 170 pk. Optioneel is een zescilinder FPT-motor met een vermogen van 210 pk leverbaar. De motor is op de achterzijde gemonteerd voor meer comfort en een laag geluidsniveau in de cabine.

Inhoud

De Marmix Master Champ zelfrijdende voermengwagens zijn er met een inhoud van 14 tot 18 kuub. De wagens hebben een transporthoogte van 3,3 meter en een transportbreedte van 2,25 meter. De rijsnelheid is 30 kilometer per uur, optioneel is een versie met 40 kilometer per uur mogelijk.

De ergonomische cabine is uitgevoerd met een interactief 7-inch kleurendisplay, waarin instellingen zijn te wijzigen en automatisch de parameters zichtbaar zijn tijdens het werk. Verder is de cabine optioneel uitgevoerd met elektrisch verstelbare spiegels en standaard met een glazen dak voor beter zicht.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 2°
  45 %
Meer weer