Boterprijs+opnieuw+in+de+min
Nieuws
© Archief

Boterprijs opnieuw in de min

De prijs van verse boter daalt opnieuw een aantal euro's, een tendens die al een aantal weken zichtbaar is.

ZuivelNL noteert deze week een boterprijsdaling van 5 euro per 100 kilo. Daarmee komt de boterprijs op 399 euro. Ook de prijs van volle melkpoeder doet 4 euro minder dan vorige week en noteert nu 295 euro. De prijs voor mager melkpoeder doet het beter en plust met 3 euro naar 209 euro.

Mager melkpoeder voor veevoer komt op 192 euro, dat is een euro minder dan vorige week. Ook van de prijs voor weipoeder gaat een euro af. De notering staat deze week op 72 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo exclusief btw, af fabriek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 13°
  50 %
 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer