Grimme en Shaktiman richten joint venture op in India

Grimme en Shaktiman, een producent van landbouwmachines in India, hebben een joint venture opgericht met gelijke belangen. Samen gaan ze markt- en vraaggestuurde machines aanbieden.

Grimme+en+Shaktiman+richten+joint+venture+op+in+India
© Eigen Foto

De samenwerking moet de ontwikkeling en marketing van de aardappelteelt en andere wortelgewassen in India verder ontwikkelen. Met meer dan 2 miljoen hectare is India het op een na grootste aardappel producerende land ter wereld. De telers hebben speciaal op maat gemaakte machines nodig.

Grimme zorgt voor Duitse technologie en Shaktiman voor de productiecapaciteit. Samen hebben ze één focus: het ontwikkelen en vervaardigen van machines in de trekkerklasse tot 75 pk (55 kW)

Rode Grimme-kleur

De machines worden op de markt gebracht onder het label ‘Grimme- Shaktiman, Root Crop Solutions’ in de rode Grimme-kleur. Verkoop en service gaat via het dealernetwerk van Shaktiman met meer dan 650 handelspartners.

Grimme ziet met de krachtenbundeling kansen in een groeiende Indiase markt. Met de gecombineerde expertise is het mogelijk om de juiste machines te leveren tegen betaalbare prijzen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer