Katja en Campina lanceren nieuwe boerderijboeken

Katja Schuurman komt met twee nieuwe Campina-boerderijboeken: De ding-dong dieren en De koeiencamping. Met deze serie voorleesboeken leert Campina kinderen op een speelse wijze over het boerenleven, koeien en de herkomst van ons voedsel.

Op donderdag 25 april presenteert Campina samen met Katja Schuurman deel drie en vier van de Campina-boerderijboekenserie. Vorig jaar schreef Schuurman – samen met kinderboekenschrijfster Mathilde Stein – de eerste twee delen van de voorleesboeken: Koeiendansdag en Het Boerderijsprookje.

De voorleesboeken vertellen het verhaal van karakters Daan en Charlie en de avonturen die zij meemaken op en rondom de boerderij. De illustraties zijn gemaakt door auteur en illustrator Harmen van Straaten, die in binnen- en buitenland vele malen bekroond is.

Gratis

Katja Schuurman is enthousiast: 'Ik vind het erg belangrijk dat kinderen meer leren over het boerderijleven en weten waar ons voedsel vandaan komt. Ik ben dan ook erg blij en dankbaar dat ik ze dat mag bijbrengen door middel van deze leuke en leerzame reeks boerderijboeken.'

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen meer leren over het boerderijleven en weten waar ons voedsel vandaan komt

Katja Schuurman

De voorleesboeken zijn gratis verkrijgbaar bij aankoop van twee Campina-producten bij Jumbo Supermarkten van 1 tot en met 14 mei 2019.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 14°
  70 %
 • Vrijdag
  16° / 8°
  10 %
 • Zaterdag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer