FrieslandCampina+rondt+tweede+overname+in+Verenigde+Staten+af
Nieuws
© Gertjan van der Wal

FrieslandCampina rondt tweede overname in Verenigde Staten af

FrieslandCampina neemt nog een kaasimporteur in de Verenigde Staten over. Het gaat om Best Cheese Corporation USA, importeur en verkoper van speciale kazen in de Verenigde Staten. Het is de tweede overname deze maand.

Samen met de eerder aangekondigde acquisitie van Jana Foods hoopt het zuivelconcern de positie van FrieslandCampina op de Amerikaanse consumentenmarkt verder te versterken. Best Cheese Corporation is importeur en leverancier van speciale kazen, waaronder merken als Parrano, Robusto, Melkbus en verschillende Gouda-soorten. Die kazen worden gemaakt van koeien-, geiten- of schapenmelk.

• Lees ook: FrieslandCampina neemt Amerikaanse kaasimporteur over

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  22° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer