Isobus+op+de+Vicon%2Dhark+met+4+rotoren
Nieuws
© Eigen Foto

Isobus op de Vicon-hark met 4 rotoren

Vicon introduceert de PRO-versie van de Andex 1304-hark met meer functionaliteiten, zoals Isobus-bediening. De hark met 4 rotoren heeft een werkbreedte van 10 tot 12,5 meter.

Dankzij de Isobus-besturing biedt de Andex 1304 PRO meer mogelijkheden dan de Andex 1304. Alle machinefuncties zijn aan te sturen via het Load Sense-systeem en eenvoudig bedienbaar via het bestaande Isobus-scherm op de trekker, de IsoMatch Tellus GO of IsoMatch Tellus PRO.

Behalve met de Isobus-bediening is de Andex 1304 PRO ook uitgevoerd met een elektrische hoogteverstelling op de rotoren. Hierdoor is de machine eenvoudig instelbaar voor verschillende werkomstandigheden.

Makkelijker

De Andex 1304 is standaard uitgerust met onafhankelijk heffen van de voorste en achterste rotoren, simpele elektronische bediening, onderhoudsvrije oliebadaandrijving en hydraulische verstelling van de zwadbreedte. De nieuwe functies op de Andex 1304 PRO maken het werken nog makkelijker.

De nieuwe functies op de PRO zijn individueel uitheffen per rotor, in- en uitklappen met een druk op de knop, elektrische hoogteverstelling van de rotoren, werkbreedte instelbaar met de terminal, opslaanfunctie van de zwadbreedte en verschillende kopakkermogelijkheden.

Vicon biedt met deze nieuwe uitvoering nu vier typen 4-rotor harken met keuze aan werkbreedtes van 9,5 tot 15 meter. De Andex 1304 PRO heeft een transportbreedte van 3 meter, een transporthoogte van 4 meter en weegt 4.700 kilo.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  16° / 11°
  20 %
 • Zondag
  16° / 10°
  75 %
 • Maandag
  18° / 14°
  50 %
Meer weer