Flynth+en+NAJK+verlengen+partnerschap
Nieuws
© Johan Wissink

Flynth en NAJK verlengen partnerschap

Flynth adviseurs en accountants en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) hebben een nieuwe partnerovereenkomst ondertekend.

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst verbindt Flynth zich voor het komende jaar opnieuw aan het NAJK. 'Flynth zal in deze periode het NAJK ondersteunen met kennis en kunde en bij de lobby rondom de invulling van het bedrijfsovernamefonds', aldus Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur bij Flynth.

Naast de boer en tuinder

'Verder gaan wij speciaal voor de lokale AJK afdelingen in het land bijeenkomsten organiseren en faciliteren. Deze lokale afdelingen kunnen hier, naast de inbreng van onze kennis, een aparte vergoeding voor ontvangen. Zo willen we niet alleen op landelijk niveau maar ook in de regio pal naast jonge boeren en tuinders staan.', vervolgt Hidding.

De overeenkomst tussen NAJK en Flynth is op donderdag 18 april ondertekend door Andre Arfman, voorzitter van het NAJK, en Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur bij Flynth.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 0°
  20 %
 • Zaterdag
  12° / 2°
  50 %
 • Zondag
  8° / 4°
  50 %
Meer weer