Gratis+naar+Sima+2019+in+Parijs
Nieuws
© Eigen Foto

Gratis naar Sima 2019 in Parijs

Lezers van Nieuwe Oogst en leden van LTO kunnen een gratis toegangsbadge voor de internationale vakbeurs Sima in Parijs aanvragen. Deze is geldig tijdens de hele beursperiode.

De Sima vindt plaats van 24 tot en met 28 februari 2019 in beurscomplex Paris-Nord Villepinte in Parijs. Tijdens de vakbeurs worden zo'n 1.770 exposanten en 230.000 bezoekers verwacht.

Innovatie staat centraal tijdens de beurs en is terug te vinden rondom het thema 'Innovatie voor een competitieve landbouw' in verschillende beursruimtes. De laatste technologische innovaties voor landbouwmaterieel en veel nieuwe producten worden gepresenteerd.

Internationale bezoekers

Online is een gratis toegangsbadge voor de Sima aan te vragen. Deze badge is geldig gedurende de hele beursperiode. Bovendien zijn internationale bezoekers welkom in de International Club, gelegen op de verdieping van hal 6, voor een kop koffie, wifi en een gratis beurscatalogus.

Kijk voor meer beursinformatie op www.simaonline.com. Voor vragen over bezoek of deelname aan de Sima 2019 kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland. Dat kan via (020) 4620020 of info@promosalons.nl.

Thalys

Met de Thalys kunnen bezoekers van de Sima snel naar Parijs reizen. Die trein rijdt negen keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is deze reistijd slechts 2.36 uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer