Edo+Dijkman+nieuwe+directeur+bij+CLM
Nieuws
© VidiPhoto

Edo Dijkman nieuwe directeur bij CLM

Edo Dijkman wordt de nieuwe directeur van CLM Onderzoek en Advies B.V. Hij volgt begin mei Gijs Kuneman op, die twaalf jaar directeur was. Dijkman bouwt met CLM verder aan het in de praktijk realiseren van de transitie naar een duurzame landbouw.

Dijkman heeft al vanuit vele invalshoeken gewerkt aan een duurzame landbouw. Na zijn studie cultuurtechniek en hydrologie aan de Landbouwuniversiteit Wageningen startte hij als projectleider ecologie & water bij adviesbureau Royal Haskoning. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan bij de Dienst Landelijk Gebied, waar hij als teamhoofd, accountmanager en uiteindelijk directeur gebiedsontwikkeling werkzaam was.

De afgelopen vier jaar was Dijkman sectordirecteur van de opleidingen Dier- en Veehouderij en Management van de Leefomgeving bij HAS Hogeschool. In die functie hield hij zich onder meer bezig met ondernemerschap, transitie van de landbouw en 'ondernemen met natuur'.

Dijkman start op 6 mei als directeur van CLM. Van februari tot mei neemt Peter Leendertse, senior adviseur bij CLM, tijdelijk de directeursfunctie waar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  27° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
Meer weer