Vijf+boerinnen+genomineerd+voor+Vrouw+in+de+Media+Award
Nieuws
© Léonie Vaarhorst

Vijf boerinnen genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Vijf boerinnen zijn genomineerd voor de regionale Vrouw in de Media Award. Ze komen uit Friesland, Drenthe en Overijssel.

Dieuwke Bakker, melkveehouder in Menaam, is voor de provincie Friesland genomineerd. Melkveehouders Agnes Lensing-van de Ven uit Gasselternijveen en Eline Vedder uit Ruinerwold zijn voor de provincie Drenthe genomineerd. Pluimveehouder Gerda Briene in Wierden en Heleen Lansink-Marissen in Haaksbergen zijn de Overijsselse genomineerden.

De Vrouw in de Media Award 2018 is een initiatief van mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden

De Vrouw in de Media Award wordt voor de tiende keer uitgereikt. Op maandagavond 11 februari maakt minister Ingrid van Engelshoven tijdens een jubileumviering in Hilversum de winnaar bekend. Een jury zal uit de drie met de meeste stemmen de winnaar kiezen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer