Mark+Tijssen+nieuwe+voorzitter+Topigs
Nieuws
© Topigs

Mark Tijssen nieuwe voorzitter Topigs

Mark Tijssen is op 11 december 2018 benoemd tot voorzitter van de coöperatieve varkensgenetica onderneming Topigs.

Mark Tijssen (46) heeft een bedrijf met zeugen en vleesvarkens in het Limburgse Roggel. Hij is sinds 2015 lid van het bestuur van Coöperatie Topigs. Tijssen is ook vicevoorzitter van de LLTB en portefeuillehouder duurzaamheid.

Tijssen volgt John Lorist op als voorzitter. Lorist verlaat het bestuur van Topigs na een voorzitterschap van negen jaar. Daarvoor was hij acht jaar bestuurslid. Tijdens zijn voorzitterschap is de organisatie gefuseerd met het Noorse Norsvin en uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in varkensgenetica ter wereld. Lorist is bij zijn afscheid benoemd tot erelid van Coöperatie Topigs.

Weer

 • Maandag
  13° / 5°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
Meer weer