Documentaire+toont+natuurinclusieve+landbouw
Nieuws
© David Hilberink

Documentaire toont natuurinclusieve landbouw

Documentaire 'Natuurinclusieve Landbouw uit de onverwachte hoek' brengt maatregelen en het verdienmodel van boeren uit Noord-Holland in beeld.

LTO Noord gelooft dat iedere ondernemer zijn eigen creatieve invulling kan geven aan natuurinclusieve landbouw op het eigen bedrijf. Voor een boer en tuinder heeft het begrip 'natuurinclusieve landbouw' echter weinig waarde zonder praktijkvoorbeelden.

De documentaire toont landbouwkundige maatregelen die bijdragen aan het verdienmodel van de ondernemer. Aan het woord komen biologische bloembollenteler John Huiberts, melkveehouder Wilco Brouwer de Koning en LTO Noord-voorzitter Noord-Holland Rona Uitentuis. De documentaire werd gefilmd door Nieuwe Oogst TV in opdracht van LTO Noord/Regio West.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  15° / 10°
  50 %
 • Zaterdag
  15° / 10°
  50 %
 • Zondag
  14° / 8°
  20 %
Meer weer