Zoektocht+Twentse+innovaties
Nieuws
© Huisman Media

Zoektocht Twentse innovaties

Rabobank Enschede-Haaksbergen wil boeren met innovatie ideeën via Money Meets Ideas in contact brengen met particuliere investeerders. Dat doet de bank samen met de andere partijen die verenigd zijn in 'Twente Groeit'.

Money Meets Ideas is een landelijk investeringsplatform van de Rabobank. Dit jaar staan de voedings-, technologie- en agrarische sectoren centraal. 'Dat is precies waar ook Twente Groeit over gaat', vertelt Nicole Gerritse van Rabobank Enschede-Haaksbergen. 'Wij zijn daarom nadrukkelijk op zoek naar ondernemers in de agrarische sector met innovatieve ideeën.'

De ondernemers krijgen de gelegenheid om hun idee of plan te presenteren. Vervolgens is het mogelijk om achter gesloten deuren verdere toelichting te geven.

16 oktober in Grolsch Bierbrouwerij

In Twente Groeit werken IKT, Twente Board, Rabobank, LTO Noord, provincie Overijssel, Innofood en Novel-T aan de ontwikkeling van de voedings-, technologie- en agrarische sector om de economie in Twente te stimuleren. Twente Groeit organiseert Money Meets Ideas op 16 oktober in de Grolsch Bierbrouwerij.

Gerritse: 'De agrarische sector is sterk vertegenwoordigd in Twente. Vandaar dat wij juist boeren oproepen om met hun ideeën te komen. Uiteindelijk beoordelen de particuliere investeerders wat het beste bij hen past.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zondag
  13° / 3°
  20 %
 • Maandag
  15° / 3°
  20 %
Meer weer