Floralis Lisianthus is 'Meesterteler' op Zomerbloemententoonstelling

Floralis Lisianthus uit Honselersdijk heeft gisteren de Meesterteler Award gewonnen. Deze prijs is bedoeld voor het kwalitatief beste product uit de jaarlijkse Nationale Zomerbloemententoonstelling In Naaldwijk.

Floralis+Lisianthus+is+%27Meesterteler%27+op+Zomerbloemententoonstelling
©

Floralis Lisianthus won met hun Eustoma russelianum gevuldbloemig ‘Arosa Red’ - Lisianthus. De keurmeesters waren onder de indruk van de zuiverheid van de bloem en de mooie, zware kwaliteit en de bijzondere kleur.

De award werd uitgereikt tijdens het Seasonal Flower Event, de jaarlijkse FPC Productbijeenkomst van zomerbloemen, bolbloemenassortiment en snij-, bes- en trekheesters in het WestlandTheater De Naald, voorafgaand aan de Nationale Zomerbloemententoonstelling (NZBT). Deze tentoonstelling, in de Oude Kerk in Naaldwijk, duurt tot en met zondag 9 september. Het thema is dit jaar Flower Power.

Floralis Lisianthus won met hun Eustoma russelianum gevuldbloemig ‘Arosa Red’ - Lisianthus. De keurmeesters waren onder de indruk van de zuiverheid van de bloem en de mooie, zware kwaliteit en de bijzondere kleur.

Winnaar VGB Award

Naast de jaarlijkse NZBT-keuring vond voor ook een handelskeuring van zomerbloemen plaats door juryleden vanuit de VGB (Vereniging Groothandel Bloemisterijproducten). Voor het meest onderscheidende product in de tentoonstelling ontving Rijk de Jongh met Celosia turbo ‘Limited Coral’. De tweede prijs was voor A.P.J. Meiland BV met Panicum virgatum ‘Dallas Blue’ en het Sierfruit Kalebas Groen van Chris van der Ende was goed voor een derde prijs.

De Bloemisten Award, eveneens voor het meest onderscheidende product van de tentoonstelling, is uitgereikt aan Maatschap Bos-de Vries, voor hun Eryngium pandanifolium ‘ Physic Purple.

Dit jaar zijn er 379 inzendingen van 102 aanvoerders in de tentoonstelling verwerkt.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  25° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  60 %
 • Vrijdag
  23° / 14°
  50 %
Meer weer