Bloementelers+delen+uitbloeitesten+bij+Royal+FloraHolland
Nieuws
© FloraHolland

Bloementelers delen uitbloeitesten bij Royal FloraHolland

Telers kunnen vanaf vandaag de resultaten van hun uitbloeitesten beschikbaar stellen aan klanten van Royal FloraHolland. De telers mogen zelf beslissen of zij van deze mogelijkheid gebruik willen maken.

FlorEsearch is de dienst van Royal FloraHolland waarmee kwekers de resultaten van hun uitbloeitesten kunnen inzien. De afdeling Post-Harvest Kenniscentrum van RoyalFloraHolland voert de uitbloeitesten voor kwekers uit.

Hierdoor krijgen aanvoerders inzicht in de wijze waarop de markt hun producten bekijkt. Met de testen krijgen kwekers een goed beeld van hun producten en handvatten voor eventuele verbeteringen.

Verschillende kwekers gaven aan dat zij de resultaten van hun testen willen delen met klanten van Royal FloraHolland. Deze zijn vanaf vandaag terug te vinden in de nieuwe rubriek 'Testresultaten openbaar' via 'Mijn FloraHolland'.

Kwekers die hun resultaten delen, zijn zowel actief op de klokken als in de online-marktplaatsen van Royal FloraHolland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  25° / 12°
  10 %
Meer weer