Bestuursleden+FrieslandCampina+herbenoemd
Nieuws
© FrieslandCampina

Bestuursleden FrieslandCampina herbenoemd

Frans Keurentjes, Angelique Huijben-Pijnenburg en Sandra Addink-Berendsen zijn herbenoemd als bestuursleden van zuivelcoöperatie FrieslandCampina. De ledenraad van de zuivelcoöperatie heeft dit in haar vergadering van 12 juni 2018 besloten.

De herbenoemingen gaan in op 18 december 2018 en zijn voor een periode van vier jaar. De drie bestuursleden zijn aftredend en herbenoembaar volgens het rooster van aftreden van het bestuur. De herbenoeming geldt tevens voor hun functie als lid van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina NV.

Frans Keurentjes bekleedt sinds 20 december 2016 de functie van voorzitter van het bestuur van de coöperatie en de raad van commissarissen van de onderneming. Sinds 2006 is hij lid van FrieslandCampina en rechtsvoorgangers. Hij is agrarisch ondernemer in Hornhuizen.

Angelique Huijben-Pijnenburg maakt sinds 2010 deel uit van het bestuur van de coöperatie en de raad van commissarissen van de onderneming. Zij is mede-eigenaar van een melkveehouderijbedrijf in Oosteind.

Sandra Addink-Berendsen maakt sinds 2014 deel uit van het bestuur van de coöperatie en de raad van commissarissen van de onderneming. Zij is mede-eigenaar van een melkveehouderijbedrijf in Markelo.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  18° / 8°
  20 %
 • Zondag
  19° / 10°
  40 %
 • Maandag
  16° / 12°
  70 %
Meer weer