FloraHolland+trekt+stekker+uit+Let+it+Grow
Nieuws
© Joost van Winsen

FloraHolland trekt stekker uit Let it Grow

Bloemenveiling Royal FloraHolland stopt met het innovatieprogramma Let it Grow. Dat heeft algemeen directeur Steven van Schilfgaarde bekendgemaakt.

Van Schilfgaarde zegt zich met FloraHolland te willen concentreren op de kernactiviteiten van de bloemenveiling. Daar valt Let it Grow niet onder. Het bedrijf legt zijn prioriteiten bij het verbeteren van de dagelijkse dienstverlening, het succesvol maken van de digitale marktplaats Floriday en het mogelijk maken van de integrale logistiek besturing.

FloraHolland is op 10 mei 2016 gestart met Let it Grow, destijds een spin-off van het strategische programma 'Consumer' van de veilingorganisatie. De afgelopen twee jaar heeft Let it Grow een podium gecreëerd voor start-ups die op innovatieve wijze bloemen en planten bij de consument brengen.

Laatste bijeenkomst

Het team van Let it Grow rondt op 22 maart het programma af met nog een laatste grote activiteit: de DemoDay in Amsterdam. Silke Tijkotte was oprichter van Let it Grow. Zij zegt het jammer te vinden, maar begrijpt het besluit van FloraHolland. 'Let it Grow heeft veel betekend voor de sector', aldus Tijkotte.

Door de beslissing van FloraHolland verliezen tien mensen hun baan. Voor hen wordt een passende oplossing gezocht, meldt een woordvoerder van FloraHolland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  24° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  22° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 11°
  10 %
Meer weer