Piek+FloraHolland+start+26+februari
Nieuws
© FloraHolland

Piek FloraHolland start 26 februari

De piekperiode bij FloraHolland start dit jaar in de nacht van zondag 25 februari op maandag 26 februari.

De piek eindigt in de nacht van zondag 27 mei op maandag 28 mei en duurt daarmee dertien weken. In de piek vallen meerdere bloemenfeestdagen. Gedurende deze periode gelden aangepaste tarieven. Voor de huur van CC-containers, CC-platen en slotplaten stelt FloraHolland in de dertien weken een piektoeslag in.

Gebruikers betalen tijdens de piek geen opslagkosten voor CC-containers en CC-platen. De handlings- en overboekingskosten blijven ook gelijk. Vorig jaar had FloraHolland tijdens de piek te kampen met een tekort aan karren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 13°
  50 %
 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
Meer weer