Vion+vergroot+aandeel+in+huidenbedrijf+BestHides
Nieuws
© oliver krato/vion

Vion vergroot aandeel in huidenbedrijf BestHides

Vion vergroot het aandeel in huidenbedrijf BestHides GmbH. De multinational verwierf 20 procent van de aandelen en heeft daarmee nu 60 procent in bezit.

BestHides is een internationaal opererende leverancier van gekoelde en nat gezouten runderhuiden en kalfsvellen uit het noorden, midden en zuiden van Duitsland. BestHides begon in 1980 als start-up van Vion. Sinds 2014 is het bedrijf gezamenlijk eigendom van Vion en Darling Ingredients Inc., waarvan Vion 20 procent van de aandelen heeft verworven.

Vion is tegenwoordig de grootste leverancier van BestHides, dat gelegen is in Eching en Memmingen. 'Vion valoriseert alle delen van de dieren op de best mogelijke manier. Deze stap past perfect bij de strategie van Vion om de divisie Beef te versterken', geeft Bernd Stange van Vion aan.

Weer

 • Donderdag
  24° / 13°
  50 %
 • Vrijdag
  23° / 15°
  20 %
 • Zaterdag
  25° / 15°
  60 %
Meer weer