Agrometius gaat verder als Vantage Agrometius

Agrometius gaat vanaf 1 januari 2018 verder onder de nieuwe naam Vantage Agrometius. Dat gebeurt omdat het bedrijf onlangs Vantage partner is geworden.

Agrometius+gaat+verder+als+Vantage+Agrometius
© Eigen Foto

Het Vantage netwerk is een initiatief van Trimble Agriculture en bestaat uit bedrijven die net als Agrometius gespecialiseerd zijn in precisielandbouw. Met een breed pakket van hardware, software en diensten, ondersteund door kennis van teelt en techniek, biedt het bedrijf een totaaloplossing voor precisielandbouw.

Vantage is een handelsnaam van Trimble en is de nieuwe naam die officiële Trimble Agriculture importeurs gaan dragen. Een Vantage partner levert niet alleen stuursystemen, maar biedt een compleet pakket van hardware, software en diensten rondom precisielandbouw. Agrometius doet dit al sinds 2010 en zorgt naast het leveren en installeren voor training, technische ondersteuning en service op locatie.

Verwerken data

Data speelt een belangrijke rol bij precisielandbouw en daarom heeft Vantage Agrometius een pakket van diensten dat boeren ondersteunt met het verwerken en analyseren van data en het maken van taakkaarten. Hiermee wordt precisielandbouw toegankelijk voor iedereen.

De producten die Vantage Agrometius levert zijn merkonafhankelijk en kunnen worden opgebouwd op nagenoeg alle merken trekkers en machines. Op softwaregebied is dit ook van toepassing en kunnen er sensor-, opbrengst- en perceelskaarten van vele merken worden ingelezen. Op basis daarvan zijn taakkaarten te maken in veel gebruikte bestandsformaten shapefile en ISOXML.

Totaalpakket

Onder de nieuwe naam Vantage Agrometius blijft het bedrijf naast de Trimble producten ook de producten van Veris, Pessl, Precision Makers en OptiSurface leveren. Door de combinatie van hardware, software en diensten biedt Vantage Agrometius een totaalpakket voor landbouw- en loonbedrijven die precisielandbouw willen inzetten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer