Distributie+Precision+Makers+naar+Agrometius
Nieuws
© Eigen Foto

Distributie Precision Makers naar Agrometius

Precision Makers, bekend van de Greenbot, draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Agrometius.

Precision Makers heeft naam verkregen met de Greenbot en hun oplossingen voor volledig autonome trekkers en maaiers. Door deze stap wil het bedrijf zich meer gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van nieuwe toepassingen en technieken.

Agrometius heeft als specialist op gebied van gps-besturing en precisielandbouw meer capaciteit om de systemen te verkopen, installeren en te ondersteunen. Agrometius heeft hiervoor ruim vijftig mensen in dienst.

Autonome besturing

Precision Makers is onderdeel van de Dutch Power Company en is wereldwijd het eerste bedrijf dat een praktijkrijp systeem voor autonome besturing van landbouwvoertuigen op de markt heeft gebracht.

De afgelopen jaren zijn er systemen over de hele wereld verkocht voor gebruik in de fruitteelt, op golfbanen en op akkers. De Greenbot is hun eigen autonome voertuig die gezamenlijk met zusterbedrijf Conver is ontwikkeld.

Daarnaast levert Precision Makers al enkele jaren YieldMasterPro, een systeem voor opbrengstmeting op rooimachines. Door de vele systemen is Precision Makers uitgegroeid tot een specialist van autonome besturing.

Met het overdragen van de verkoop- en serviceactiviteiten van Benelux en Duitsland wil Precision Makers zich meer gaan focussen op hun kracht, het ontwikkelen en produceren van systemen.

Precisielandbouw

Agrometius is onderdeel van Royal Reesink en biedt producten en diensten voor precisielandbouw en gps-besturing. De producten van Precision Makers zijn een waardevolle toevoeging aan het huidige productportfolio.

De komende maanden staan in het teken van kennisoverdracht en het overdragen van de huidige gebruikers. Zo moet de service en ondersteuning richting de gebruikers op niveau blijven.

Zowel Agrometius als Precision Makers zijn per direct op zoek naar nieuwe werknemers voor verkoop, ondersteuning en ontwikkeling.

Weer

 • Woensdag
  7° / 0°
  30 %
 • Donderdag
  3° / 2°
  80 %
 • Vrijdag
  7° / 5°
  80 %
Meer weer