AgriFoodTech+over+de+toekomst+van+agrifood
Nieuws
© Reesink

AgriFoodTech over de toekomst van agrifood

Het AgriFoodTech Platform Congres staat dit jaar in het teken van veranderende voedselketens en –systemen.

Tijdens het congres op woensdag 13 december wordt er aandacht besteed aan de veranderende maatschappij, de rol die technologie daarin heeft en de gevolgen van en voor onze voedselketen en het bedrijfsleven.

Honderden ondernemers, onderzoekers en overheidsvertegenwoordigers komen samen om inspiratie op te doen en tot concrete oplossingen te komen voor maatschappelijke uitdagingen met betrekking tot de agrifood(tech)sector.

Engelstalig

Tijdens AgriFoodTech Platform Congres worden de volgende topsectoren samengebracht: hightech systemen en materialen, ICT, agri en food, tuinbouw en uitgangsmaterialen. Het programma is grotendeels Engelstalige.

Na het succes van de eerste editie, heeft de organisatie opnieuw een programma samengesteld met (inter)nationale sprekers, zoals Staf Seurinck, vicepresident Robotisering van ABB, Ellen de Brabander, senior vicepresident bij PepsiCo, en Aaron Ault, Senior Research Engineer bij Open Ag Technology Group. Zij gaan dieper in op hoe internationaal wordt omgegaan met vernieuwende technologie en consumentengedrag.

Invalshoeken

In de serie Future Food Talks, onderdeel van het middagprogramma, worden nieuwe technologieën, 'food for the future' en robots besproken door game changers uit de agrifoodsector. In breakoutsessies gaan deelnemers in kleine(re) groepen dieper in op specifieke invalshoeken van AgriFoodTech. Provincie Noord-Brabant, Grow Campus, Post Harvest Network, 4TU, Robo Business Media en Rogier van Kralingen verzorgen deze sessies.

AgriFoodTech Platform Congres een initiatief van LTO Nederland, FNLI, FME en 4TU, het verbond van de vier technische universiteiten in Nederland en vindt plaats tijdens de AgriFoodTech Vakbeurs.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer