Noordelijke+dealerstructuur+Krone+aangepast
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Noordelijke dealerstructuur Krone aangepast

Per direct zijn er door Bromach, Krone-importeur voor Noord-Nederland, een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de Krone dealerstructuren.

De wijzigingen hebben te maken met de veranderende inzichten met betrekking tot merkenpolitiek bij fabrikanten en importeurs. Concreet houdt dit in dat er een aantal nieuwe Krone-dealers zijn aangesteld, maar ook dat met een aantal bestaande Krone-dealers de samenwerking is opgezegd.

De nieuwe dealerkanalen Drenthe zijn LMB Bijker in Nijeveen en Roeters in Een heeft een gebiedsuitbreiding richting Smilde gekregen. In Friesland gaat het om Broekens in Elahuizen, LMB van der Vegt in Scherpenzeel en LMB Demmink in Blesdijke. Klanten in de Noordoostpolder kunnen terecht bij LMB van der Vegt in Scherpenzeel.

Groningen

In de provincie Groningen kunnen klanten van Krone terecht bij LMB Oosterhof in Ten Boer (gebied boven snelweg A7), LMB Oosterhof in Roodeschool (gebied boven snelweg A7), Timmer & Timmerman Mech. (gebied zuidoostelijk onder de snelweg A7) en Roeters in Een (gebied zuidwestelijk onder de snelweg A7).

De samenwerking met de volgende Krone dealers is beëindigd: Bakker in Ulrum, Lugtenberg in Vinkega, Niestijl in Siddeburen en Robbemont in Smilde.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  18° / 12°
  30 %
 • Donderdag
  15° / 13°
  80 %
 • Vrijdag
  15° / 8°
  60 %
Meer weer