Duitsers introduceren geraspte amandelkaas

De Duitse firma E.V.A. GmbH uit Oberreute, dochterbedrijf van de Beierse particuliere kaasproducent Hochland uit Heimenkirch, introduceert een plantaardig alternatief voor geraspte kaas.

Duitsers+introduceren+geraspte+amandelkaas
© E.V.A. GmbH

Volgens E.V.A. kan iedereen met dit product puur plantaardig genieten van zijn pizza, lasagne of au gratin, schrijft Zuivelzicht. Het alternatief voor plantaardige kaas smelt bij een temperatuur van 180 graden Celsius.

Simply V Schmelzgenusseraspte is ook geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie, geeft de producent aan. Het product is gemaakt uit amandelen en verrijkt met waardevolle kokosolie. Het bevat geen soja en palmolie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    17° / 8°
    20 %
  • Donderdag
    14° / 7°
    20 %
  • Vrijdag
    12° / 7°
    70 %
Meer weer