Máxima bezoekt Tobroco Machines

Koningin Máxima brengt donderdag 8 juni een werkbezoek aan Tobroco Machines in Oisterwijk. Tobroco is winnaar van de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie midden- en kleinbedrijf.

M%C3%A1xima+bezoekt+Tobroco+Machines
© Maarten Huisman

Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Tobroco Machines is fabrikant van machines voor gebruik in onder meer de landbouw, wegenbouw en terreinonderhoud. Het bedrijf biedt 36 verschillende modellen in veertig landen. De machines worden ontworpen en gebouwd in Oisterwijk.

Rondleiding

Tijdens haar bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf, waarbij de innovaties bij de ontwikkeling van nieuwe machines en in het productieproces worden toegelicht, zoals een volautomatisch magazijn. Ook ontwikkelde Tobroco machines met zowel een dieselmotor als aandrijving op LPG en benzine. In 2016 is een eigen ontwikkelingscentrum geopend om prototypes te bouwen en te testen.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer