Competitie+Boomproject+wijst+op+effect+planten+bomen
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Competitie Boomproject wijst op effect planten bomen

De VHG Vakgroep Boomspecialisten organiseert dit jaar voor de tweede keer de landelijke competitie Boomproject van het Jaar (BvhJ). De sector wijst daarmee op het positieve effect van het planten van bomen.

De wedstrijd zet de good practices van in bomen gespecialiseerde bedrijven op de kaart. De vakgroep laat hiermee opdrachtgevers zien hoe goede boomprojecten een positief effect hebben op het welzijn en de leefomgeving.

De competitie staat open voor leden van de VHG Vakgroep Boomspecialisten. Tot en met 31 mei kunnen deze boomspecialisten hun meest aansprekende boomproject inschrijven via de site van VHG. In 2016 werd de competitie voor het eerst georganiseerd.

Nominatie

De vakjury selecteert uit de inzendingen een aantal projecten voor een jurybezoek. Deze projecten maken kans op een nominatie. De vakjury bepaalt wie van de genomineerden de uiteindelijke winnaar wordt. De prijsuitreiking is in het najaar.

Branchevereniging VHG behartigt de belangen van de ondernemers in het groen. Bij VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten. Zij zijn actief in de aanleg, renovatie en het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen, openbaar groen, dak- en gevelbegroening, interieurbeplanting en als boomspecialist.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 7°
  10 %
 • Maandag
  22° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  21° / 12°
  60 %
Meer weer