Mol+Agrocom+en+De+Witte+Agro+onder+vlag+Van+Iperen
Nieuws
© nieuwe oogst

Mol Agrocom en De Witte Agro onder vlag Van Iperen

Mol Agrocom, De Witte Agro en Van Iperen gaan sinds 1 april verder onder de naam Van Iperen. Laatstgenoemde nam de twee bedrijven op 1 januari 2016 over.

Met de overname bundelden de bedrijven hun krachten. De ontstane synergie in kennis en innovatie vormt de aanleiding om nu met één naam, huisstijl en uitstraling naar buiten te treden.

De drie organisaties zorgen al generaties lang samen met hun klanten voor de groei van gezonde en renderende gewassen. Op een manier die goed is voor mens, dier en plant.

Zij begeleiden klanten bij een integrale aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Advies vormt de basis voor het leveren van producten voor bemesting, gewasbescherming, plantversterking en bodemverbetering.

Passie

Jan Bakker, algemeen directeur Van Iperen: 'De kracht van ons bedrijf schuilt in de passie en in de deskundigheid van onze medewerkers. Het 'nieuwe' Van Iperen is een bedrijf met groeikracht; vitaal. Samen zijn wij groeispecialist.'

De nieuwe naam gaat gepaard met een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Om de jarenlange ervaring en kennis van het bedrijf te onderstrepen, hanteert Van Iperen de slogan 'groeispecialist sinds 1921'.

Van Iperen deelt de passie voor de groei van gewassen met haar klanten. Fotografie en quotes van klanten krijgen daarom een prominente rol in de nieuwe uitingen van de organisatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
Meer weer