Toekomst gewasbescherming op beurs Agritechnica

De Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) organiseert, in samenwerking met andere partijen, op de beurs Agritechnica 2017 in Hannover een thema over de toekomst van gewasbescherming.

Toekomst+gewasbescherming+op+beurs+Agritechnica
© Agritechnica

De eisen voor duurzame landbouw zijn erop gericht om de productiviteit in harmonie te brengen met de hulpbronnen en het milieu. Daarvoor hebben boeren wereldwijd expertise en technologieën nodig om deze doelstellingen op een efficiënte wijze in hun bedrijfsvoering te implementeren.

In een steeds meer digitale wereld komt een veelvoud van innovatieve technologieën ter beschikking. Daarom presenteert Agritechnica in Hannover onder het thema 'Green Future - Smart Technology' de nieuwste technologieën en trends, die een stijging van de duurzame productiviteit in de landbouw kunnen veiligstellen.

Voldoende voedsel

Dit geldt in het bijzonder voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming. Prognosemodellen, nozzle-technologie, spuitboombegeleiding, gps-controle, drones en roboticatechniek helpen de agrarische sector om gezond en voldoende voedsel te produceren.

Beursorganisator DLG wil tijdens Agritechnica 2017 speciale aandacht vestigen op gewasbescherming. Fabrikanten, instellingen en gespecialiseerde partners krijgen de mogelijkheid om de nieuwste technologieën en systemen te presenteren. Bezoekers kunnen zo op één locatie systemen vergelijken.

Agritechnica is dit jaar van 12 tot en met 18 november in Hannover. De exclusiefdagen zijn op 12 en 13 november. De organisatie verwacht ruim 2.900 standhouders.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer