A-ware zoekt 100 miljoen kilo melk

Met het oog op de uitbreiding van de kaasspecialiteitenlijn in 2018, zoekt Royal A-ware nieuwe melkveehouders. Er is ruimte voor zo'n 100 miljoen kilo melk extra.

A%2Dware+zoekt+100+miljoen+kilo+melk
© a-ware

Royal A-ware breidt de capaciteit van de kaasspecialiteitenlijn uit om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van nationale en internationale klanten naar premium speciaalkazen. De groep melkveehouders waar Royal A-ware rechtstreeks mee samenwerkt groeit. Evenals de hoeveelheid melk die deze boeren levert.

Door de uitbreiding van de kaasspecialiteitenlijn ontstaat opnieuw ruimte voor melkveehouders die rechtstreeks aan Royal A-ware melk kunnen leveren. Daarom gaat het bedrijf op zoek naar zo'n 100 miljoen liter extra melk.

Noordelijke provincies

Royal A-ware zoekt samenwerking met melkveehouders uit de vijf Noordelijke provincies die gangbare-, weide- of biologische melk leveren. Deze boeren wonen bij voorkeur in de buurt van de kaasmakerij in Heerenveen of de yoghurtfabriek in Coevorden. Melkveehouders rond Meppel, Almelo en uit de Noordoostpolder zijn ook welkom.

De nieuwe fabriek in Heerenveen werd begin 2016 geopend. 'Dat we binnen twee jaar na de opstart van onze kaasmakerij de kaasspecialiteitenlijn al uitbreiden, had ik een paar jaar geleden niet verwacht', aldus bestuurder Klaas de Jong.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer