Royal A-ware komt met MVO-bericht

Royal A-ware heeft deze week een MVO-bericht gepubliceerd waarin medewerkers en partners van Royal A-ware vertellen hoe zij elke dag bijdragen aan het verduurzamen van de activiteiten van Royal A-ware.

Royal+A%2Dware+komt+met+MVO%2Dbericht
© royal W-whare

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is gebaseerd op vier pijlers: Actieve Ketenpartner, Arbeidsklimaat, Aarde en Aandacht voor de Samenleving. Voor de vier pijlers heeft Royal A-ware ambities geformuleerd. In het MVO-bericht vertellen medewerker van Royal A-ware hoe zij bijdragen aan de realisatie van deze ambities.

Zo investeert zij, onder de noemer 'Knowledge & Education' in het opleiden van medewerkers. Daarnaast heeft zij samen met melkveehouders A-ware Duurzaam ontwikkeld om melkveehouders te stimuleren en waarderen de bedrijfsvoering te verduurzamen.

ISO 26000

Royal A-ware heeft ervoor gekozen om haar MVO-beleid te concretiseren aan de hand van ISO 26000 en de MVO Prestatieladder. Deze standaarden helpen Royal A-ware om met een brede blik naar duurzaamheid te kijken en geen belangrijke zaken over het hoofd te zien.

Royal A-ware beschikt over het certificaat MVO PrestatieLadder niveau 3 en laat zich eind 2015 auditen voor niveau 4.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer