Akkerbouwer deelt dagelijks werk op Twitter

Wat komt er in een jaar voorbij aan activiteiten op een akkerbouwbedrijf? Jan Reinier de Jong uit het Drentse Odoorn deelt dit dagelijks op social media.

De Jong heeft een akkerbouwbedrijf met honderd hectare grond en is daarnaast dagelijks actief op social media: 'Ik zit op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. Ik deel wat er gebeurt bij ons op het bedrijf. Het bereik is groot, sommige tweets worden wel vijfduizend keer bekeken.'

Volgens De Jong is het belangrijk om dit te delen: 'We zijn trots op ons vak en onze sector en mogen dit uitdragen. Dat gaat makkelijk via social media. Sommige mensen hebben een oordeel over de agrarische sector, maar als je laat zien wat je doet krijgen mensen er een goed gevoel over en meer feeling met de sector.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer