Veel bezoekers kerstroute ZLTO Oss

Het melkveebedrijf van Arjan en Leonie Ouwens in Oss was een van de bedrijven waar de 1.500 tot 2.000 bezoekers op 19 december terecht konden tijdens de Boeren Kerstroute van ZLTO Oss. Ze konden per huifkar, treintje of fiets de route volgen. De familie Ouwens vindt het leuk om burgers te vertellen over hun bedrijf. Leonie Ouwens: ‘Eerder zijn bijvoorbeeld de klassen waarin onze kinderen zaten op bezoek geweest. Een aantal van hen kwam met een dichtgeknepen neus omdat ze vinden dat het stinkt, maar ze vertrekken altijd enthousiast.’
Ook tijdens de kerstroute was dat zo. Bezoekers konden een kijkje nemen op het bedrijf, naar een koor luisteren en erwtensoep eten. De ruime open afkalfstal met koeien in vers stro kreeg veel waardering.
De route ging ook langs het geiten- en kalverbedrijf van de familie Van Loon en het kalverbedrijf van de familie Van de Hurk. Bij Tuincentrum Coppelmans was de start en de finish. ZLTO Oss is dit voorjaar al begonnen met de voorbereidingen. Zo’n 45 vrijwilligers werkten eraan mee.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer