Regeling+dassenschade+aangepast
Nieuws
© Wikipedia

Regeling dassenschade aangepast

Het Faunafonds biedt grondgebruikers die dassenschade hebben vanaf 2016 de mogelijkheid om een nieuwe dassenovereenkomst af te sluiten. De huidige overeenkomsten lopen morgen af.

Om in aanmerking te komen voor een dassenovereenkomst met het Faunafonds gelden andere voorwaarden dan in voorgaande jaren. Een grondgebruiker kan een dassenovereenkomst afsluiten als deze op dit moment een lopende overeenkomst heeft, of als de grondgebruiker in de twee voorgaande jaren een tegemoetkoming voor dassenschade heeft ontvangen van het Faunafonds.

Brief

Als de grondgebruiker aan een van de voorwaarden voldoet, krijgt deze komende maand een brief van het Faunafonds met informatie over de procedure en voorwaarden voor het afsluiten van een nieuwe Dassenovereenkomst.

Vanaf april 2016 bezoekt een taxateur het bedrijf en volgt gedurende het jaar het schadebeeld. In oktober 2016 maakt de taxateur het definitieve taxatierapport op en stelt de hoogte van de jaarlijkse tegemoetkoming vast.

Automatisch

Met een dassenovereenkomst ontvangt de grondgebruiker automatisch in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 dezelfde tegemoetkoming.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  8° / 6°
  70 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  50 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  70 %
Meer weer