Flexibiliteit met nieuwe Lely Welger RP 160 V

Lely introduceert met de Lely Welger RP 160 V een nieuwe lijn variabele rondebalenpersen die veel flexibiliteit bieden.

Flexibiliteit+met+nieuwe+Lely+Welger+RP+160+V
© eigen foto Lely

De nieuwe Lely Welger is volgende week te zien op de beurs Agribex in Brussel. Deze balenpersen volgen de 415- en 445-modellen op.

Het Lely Welger RP 160 V-programma bestaat uit twee basismodellen. Het programma biedt verschillende modellen pick-ups, snijinrichtingen en twee bedieningssystemen om aan de vraag te voldoen.

Classic en Xtra

De RP 160 V Classic is eenvoudig uitgevoerd en geschikt voor drogere gewassen. De RP160 V Xtra heeft een robuuste PowerSplit-aandrijving voor de zwaarste omstandigheden en is uit te rusten met de XtraCut-snijinrichtingen.

De Lely Welger RP 160 V-balenpersen zijn leverbaar met drie verschillende breedtes (2, 2,25 en 2,40 meter) van de vijfrijige pick-up zonder curvebaan.

Messen

Vier verschillende snijinrichtingen zijn beschikbaar. De XtraCut-uitvoeringen hebben groepenschakeling voor de messen, zodat het gewenste aantal messen vanuit de trekkercabine is in te schakelen.

Nieuw voor de Lely Welger RP 160 V is de Lely E-Link Control-bediening. Deze bediening geeft de gebruiker een duidelijk overzicht van alle functies van de pers in een kleurenscherm.

Het Lely Welger RP 160 V-programma komt voor komend seizoen beschikbaar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer