Weer+Postcode%2Dmiljoenen+voor+Milieudefensie
Nieuws
© Milieudefensie

Weer Postcode-miljoenen voor Milieudefensie

De Nationale Postcode Loterij verlengt vanaf 1 januari 2016 de samenwerking met Milieudefensie met vijf jaar.

Sinds 1996 ontvangt Milieudefensie jaarlijks 1,35 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij.

In oktober is de samenwerking geëvalueerd, meldt Milieudefensie. De raad van commissarissen heeft besloten de samenwerking voort te zetten. Ook in de periode 2016 tot en met 2020 ontvangt Milieudefensie een miljoeneninjectie.

Bondgenoot

'Dat betekent dat we ook komende jaren een sterke en trouwe bondgenoot aan onze zijde weten in de strijd tegen klimaatverandering en voor een eerlijke en duurzame verdeling van de rijkdommen van onze aarde', aldus directeur Nelke Manders van Milieudefensie.

Weer

 • Vrijdag
  22° / 6°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer