Masterclass omgaan met media

Omgaan met de media. Hoe doe je dat? Deze masterclass op maandag 26 oktober wordt gegeven door Maarten Leseman, specialist public affairs bij ZLTO, en een journalist.

Argumentatie en strategie

Tijdens de masterclass verplaatsen deelnemers zich in de argumentatie en strategie van een bepaalde rol (boer, wethouder, afdelingsbestuurder of woordvoerder van een actiegroep). De journalist stelt lastige vragen en lokt je uit de tent om te reageren.
Alles wordt met een camera opgenomen en nabesproken. Zo leer je al doende hoe je jezelf voorbereidt op een interview, wat je wel en beter niet kunt zeggen en nog veel meer.
Kom 26 oktober naar ZLTO in ’s-Hertogenbosch. We beginnen om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd. De masterclass duurt van 19.15 tot 21.30 uur.
Deelname is kosteloos: de Bestuurlijke Proeverij wordt je aangeboden door ZLTO. De masterclass is onderdeel van de Bestuurlijke Proeverij. Dat is een programma van ZLTO voor jonge bestuurders, maar ook voor jonge leden van ZLTO, BAJK en ZAJK met bestuurlijke ambities.

Aanmelden

Laat snel weten of we je mogen verwachten, want het aantal plaatsen is beperkt (en vol is vol). Stuur een e-mail naar marieke.grassens@zlto.nl of jacqueline.kroon@zlto.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer