Koffieaanbod LTO Ledenvoordeel

Al jaren profiteren agrarische ondernemers van de collectieve inkoop op koffie via LTO Ledenvoordeel. Onlangs is er een nieuwe aanbesteding gedaan. Koffieleverancier Pelican Rouge Coffee Solutions kwam hierbij als beste uit de bus.
Omdat er enorm veel variatie is in bedrijfsomvang bij agrarische ondernemers, is aan de grote en de kleine koffiegebruikers gedacht. Voor zowel grote tuinbouwbedrijven met tientallen medewerkers als voor de melkveehouder die koffie drinkt aan de keukentafel levert Pelican Rouge, met ledenvoordeel, koffie voor een scherpe prijs.
Het nieuwe koffieaanbod omvat een brede dienstverlening op het gebied van koffie. Van levering, installatie en onderhoud van een automaat tot het bezorgen en versturen van de ingrediënten zoals koffie, thee en cacao. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

Korting

De kortingspercentages variëren van 44 tot 65 procent op instantkoffie, 32 tot 49 procent op freshbrew, bonen en cups en 34 tot 43 procent korting op automaten. Met het ledenvoordeel is er altijd koffie die bij de ondernemer past.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer