Hoogendoorn regiovoorman LTO Glaskracht

De regio Zuid-Holland van LTO Noord Glaskracht heeft met Koos Hoogendoorn een nieuwe voorzitter. Met de vorming van de regio Zuid-Holland zijn vier regio's gefuseerd tot één regionale glastuinbouwbelangenbehartiger. Lokaal blijft alles hetzelfde.

Hoogendoorn+regiovoorman+LTO+Glaskracht
© LTO Noord

De kersverse voorzitter van de nieuwe regio gaat aan de slag met het organiseren en faciliteren van provinciale en regionale glastuinbouwbelangenbehartiging binnen LTO Noord Glaskracht. Vanwege de nauwe relatie met de andere agrarische sectoren gebeurt dat in nauwe samenwerking met LTO Noord.

Portefeuillehouder

Hoogendoorn is namelijk ook portefeuillehouder voor de plantaardig intensieve sectoren in het Provinciaal Bestuur Zuid-Holland van LTO Noord. Door deze twee functies in één persoon te combineren, is geregeld dat op provinciaal en regionaal niveau altijd sprake is van één mond die namens de glastuinbouwsector vanuit deze regio kan spreken.

Het nieuwe bestuur bestaat uit ervaren bestuurders uit de voormalige secties van LTO Noord Glaskracht om te waarborgen dat de overgang naar de nieuwe structuur goed verloopt. Dit zijn Jos van der Knaap uit het Westland, Theo Ammerlaan uit het Oostland en Marcel van Tol uit Ter Aar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer