Fusie+secties+Glaskracht++Zuid%2DHolland
Nieuws
© gemeente Westland

Fusie secties Glaskracht Zuid-Holland

De bestaande secties van LTO Noord Glaskracht in Zuid-Holland zijn gisteravond akkoord gegaan met een fusie tot één regio Zuid-Holland.

De Zuid-Hollandse secties van Glaskracht willen zo tot een krachtige regionale en provinciale glastuinbouwbelangenbehartiging komen. Daaronder blijven de afdelingen en werkgroepen actief als het gaat om lokale belangenbehartiging.

Om de fusie te bewerkstelligen, is LTO Glaskracht gestart met een tweetal opheffingsvergaderingen: van de huidige secties Westland en Midden Zuid-Holland. De secties Zuid-Holland Zuid en Aalsmeer hebben al besloten tot opheffing.

Daarna vervolgt het programma met de officiële oprichtingsvergadering.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  18° / 12°
  30 %
 • Donderdag
  15° / 13°
  80 %
 • Vrijdag
  15° / 8°
  60 %
Meer weer