Partnership+Topigs+Norsvin+en+JSR+Genetics
Nieuws
© topigsnorsvin

Partnership Topigs Norsvin en JSR Genetics

JSR Genetics wordt exclusief distributeur van Topigs Norsvin genetica in Groot Brittannië. De ki-activiteiten van AIM UK in Groot-Brittannië worden opgenomen in de ki-organisatie van JSR Genetics. Zo starten beide partijen een genetisch partnerschap voor de markt in varkenssperma in Groot Brittannië.

Ook voegen beide partijen in Groot Brittannië de R&D-activiteiten samen. De internationale activiteiten van JSR Genetics blijven buiten de overeenkomst.

Het fokprogramma van de zeugenlijnen van JSR Genetics draagt voortaan het label ‘powered by Topigs Norsvin’. Dit betekent dat Topigs Norsvin zorgdraagt voor de berekening van fokwaardes en andere zaken rond de fokkerij van zeugenlijnen in Groot Brittannië.

Vooruitgang

Voorzitter Bernard Hoggarth van de raad van commissarissen van JSR Genetics: 'Met deze overeenkomst komen twee vooraanstaande bedrijven in de varkensfokkerij samen met als doel sneller genetische vooruitgang te realiseren.'

Beide bedrijven blijven zelfstandig. 'De samenwerking maakt het mogelijk om als JSR Genetics haar klanten in Groot-Brittannië een bredere keuze in genetica aan te bieden.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer