Topigs+Norsvin+komt+met+Sow+Feed+Monitor
Nieuws
© topigsnorsvin

Topigs Norsvin komt met Sow Feed Monitor

Topigs Norsvin introduceert de Sow Feed Monitor. Deze online module geeft nutritionisten en varkenshouders de mogelijkheid om een vergelijking te maken tussen de conditie van de zeugenstapel en voeradviezen.

De vergelijking wordt gemaakt op basis van gewicht, spekdike en conditiescore bij het werpen en het spenen. De Sow Feed Monitor helpt de uniformiteit van de zeugenstapel te vergroten door toepassing van passende voerschema’s en voerstrategieën.

De monitor helpt varkenshouders de variatie in de zeugenstapel te bepalen en verdeelt de dieren in conditiegroepen. Doel is om 85 procent van de zeugen in de ideale conditiegroep te krijgen en te houden en dat bij het werpen en spenen.

Weer

 • Dinsdag
  18° / 11°
  10 %
 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer