Egbert Knol onderscheiden in Canada

Egbert Knol, directeur research van Topigs Norsvin, is in Canada onderscheiden met de Dr George Foxcorft Lectureship.

Egbert+Knol+onderscheiden+in+Canada
© NVT

Knol ontving deze prijs tijdens het Bannf Pork Seminar in Bannf, Canada. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn vele bijdragen aan de varkensfokkerij en varkenshouderij.

Hij deed onderzoekswerk naar de achtergronden en toepassingsmogelijkheden in de fokkerij van moedereigenschappen, bigoverleving en berengeur.

Fokkerij

Elk jaar ontvangt een spreker op het Banff Pork Seminar de Dr George Foxcroft Lectureship. Deze prijs draagt de naam van een van de belangrijkste onderzoekers op gebied van varkensfokkerij in de wereld en maakt het mogelijk om toponderzoekers uit te nodigen op het seminar.

De nadruk ligt daarbij op onderzoekers die bijdragen aan praktijkoplossingen en de verhoging van de effectiviteit van de varkenshouderij.

Trots

Hans Olijslagers, technisch directeur van Topigs Norsvin: 'We zijn trots dat hij deze onderscheiding krijgt. Het is een erkenning van zijn talent, zijn toewijding en het vele werk dat Egbert verricht. Hij heeft in de vele jaren dat hij actief is in het onderzoek vele doorbraken en innovaties gerealiseerd'.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -3°
  10 %
 • Zondag
  1° / -1°
  10 %
 • Maandag
  2° / -3°
  10 %
Meer weer