Informatieavond bedrijfsopvolging

Het LAJK houdt donderdag 15 januari een informatieavond over bedrijfsopvolging. Deze informatieavond biedt een overzicht van de verschillende aspecten die aan bod komen bij een bedrijfsovername en is vrij toegankelijk voor zowel overnemers als overdragers, dus ook voor niet-leden.

Bovendien wordt tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst een toelichting gegevens op de Spiegelreis die begin februari plaatsvindt. Met dit uitwisselingsproject slaan het LAJK en de Groene Kring (België) de handen ineen. Deze driedaagse reis geeft jonge (toekomstige) bedrijfsleiders de kans om te werken aan hun ondernemerscompetenties, onder begeleiding van specialisten uit beide landen.
Tijdens de reis gaan de deelnemers actief aan de slag met experts uit Vlaanderen en Nederland. De driedaagse is speciaal voor jonge (toekomstige) bedrijfsleiders tot maximaal 35 jaar uit zowel Vlaanderen als Nederland.
De informatieavond op 15 januari vindt plaats bij Zorgboerderij De Meysebergh, Jacobusstraat 25 in Hunsel. Aanmelden kan door te mailen naar info@lajk.nl. Aanvang: 20 uur.
Meer informatie over de Spiegelreis is te vinden op www.groenekring.be/dewissel.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer