PlantgezondheidEvent+bij+Naktuinbouw
Nieuws
© Groen Kennisnet

PlantgezondheidEvent bij Naktuinbouw

LT Glaskracht Nederland praat ondernemers in de glastuinbouw en andere betrokkenen tijdens het PlantgezondheidEvent op 12 november bij over de ontwikkelingen in de plantgezondheid.

Het event, dat plaatsvindt bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen, bestaat uit verschillende rondes gericht op glasgroente, snijbloemen en potplanten met workshops, presentaties en een informatiemarkt.

Er wordt enerzijds ingegaan op de bestrijding van diverse ziekten en plagen, zoals trips en luis en hoe wij planten weerbaarder hiertegen kunnen maken. Anderzijds wordt aandacht besteed aan preventie en diagnostiek. Immers voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Spuitlicentie

De workshops worden gegeven door Biobest, Certis, Ecostyle, Koppert Biological systems, Biopol Natural en Syngenta. Elk bedrijf gaat tijdens de workshops in op biologische gewasbescherming en plaagbestrijding of plantweerbaarheid en ziektebestrijding.

Tevens is spuitlicentieverlenging mogelijk tijdens deze bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot maandag 10 november bij LTO Glaskracht Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer