Geslaagde+middag+open+dag+fruit
Nieuws
© Willem Dijkema

Geslaagde middag open dag fruit

Bezoekers van de open dag van het Fruitkenniscentrum in Randwijk konden, als ze dat wilden, maar liefst 70 verschillende demo’s aanschouwen. De organisatie koos voor vijf uitgebreide toelichtingen en een algemene rondleiding. Ze zoeken nog een nieuwe naam voor de proeftuin.

De zware bui rond het middaguur leek de open dag van het Fruitkenniscentrum in Randwijk danig in de war te gooien. Bij de start van het programma werd het droog en de bezoekers konden hun hart ophalen over innovaties en ontwikkelingen in het grootfruit.

Naam

Een nieuwe naam voor de proeftuin aan de Lingewal in Randwijk wordt nog gezocht. Pinxterhuis deed in zijn openingswoord, voorafgaand aan de succesvolle open dag, een oproep aan de aanwezigen om deze te bedenken.

Bezoekers

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 11°
  10 %
 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer