Nieuwe+ledenvergadering+FloraHolland
Nieuws
© FloraHolland

Nieuwe ledenvergadering FloraHolland

FloraHolland organiseert op donderdag 10 juli een nieuwe besloten algemene ledenvergadering (ALV) om alsnog een akkoord te bereiken over de financiering van de reorganisatie van de veiling.

Het uitschrijven van een nieuwe vergadering is nodig omdat vorige week tijdens de ALV de directie en de leden geen overeenstemming bereikten over de financiering van Kompas, het plan om de veiling te reorganiseren.

Een meerderheid van de leden ging niet akkoord met het voorstel om een deel van de kosten te betalen uit de liquiditeitsbijdrage van de aangesloten tuinders. Daardoor kon de veiling geen verdere besluiten nemen over de jaarcijfers in de betreffende vergadering.

Draagvlak

Voorafgaand aan de nieuwe ALV organiseert FloraHolland regioavonden in Nederland en de belangrijkste buitenlanden. De directie gaat dan het voorstel nader toelichten in een poging om meer draagvlak te krijgen voor de financiering van Kompas.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  17° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zaterdag
  23° / 12°
  20 %
Meer weer