Roeters in Een nu Fendt-dealer

Roeters Landbouwmechanisatie in Een is sinds 1 september officieel Fendt-dealer. Het bedrijf in Noord-Drenthe neemt hiermee afscheid van John Deere na de reorganisatie van het Nederlandse dealernetwerk.

Directeur Ludolf Roeters: 'Vol overgave verkochten wij jarenlang John Deere trekkers. Sinds het wegvallen van John Deere bij importeur Louis Nagel is er echter veel veranderd.'

Na de reorganisatie lag het voor de hand om de samenwerking met het merk John Deere voort te zetten. 'Maar na 2 jaar hebben we de conclusie moeten trekken dat dit voor ons bedrijf niet werkbaar is', zegt Roeters.

Op zoek gegaan

Roeters ging op zoek naar een trekkermerk dat bij het mechanisatiebedrijf en de klanten past. 'Na zorgvuldige inventarisatie en wederzijdse toenadering kwamen we uit bij het Fendt, waarvan Gebr. De Vor Achterveld de importeur is.'

Roeters Landbouwmechanisatie, van 5 tot en met 8 september te vinden op de Fendt-stand tijdens AgroTechniek Holland in Biddinghuizen, blijft reparatie en service voor klanten van John Deere verzorgen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer