AGCO+sterker+in+oogstmachines
© Nieuwe Oogst - Han Reindsen

AGCO sterker in oogstmachines

AGCO zet in de Benelux zwaarder in op oogstmachines. Naar verwachting breidt dit programma in 2013 uit met hakselaars, zoals AGCO die op de Agritechnica aan het grote publiek introduceerde onder het merk Fendt.

Oogstmachines, zoals maaidorsers, persen en hakselaars, zijn een belangrijke pijler onder het AGCO-programma. Voor de verkoop en distributie van oogstmachines werkt AGCO in de Benelux samen met Mechangroep.

In deze regio is Massey Ferguson het exclusieve merk voor maaidorsers en persen. Mechangroep heeft er voor gekozen de distributie van de oogstmachines separaat van de trekkermerken van AGCO te organiseren.

Productmanager

Ter ondersteuning van deze activiteiten is Mark Roelofs onlangs aangesteld als productmanager AGCO/MF Oogstmachines Benelux.

In die functie ondersteunt hij de dealers en de rayonmanagers bij de verkoop en after-sales van de oogstmachines van AGCO. Roelofs werkt in België samen met de heer Koen de Leener.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer