Danillo+imponeert+met+dochtergroep
©

Danillo imponeert met dochtergroep

De populaire exterieurstier Danillo maakte met zijn dochtergroep op de NRM zijn faam waar. Zijn groep met dochters toonden de meeste klasse.

De selectiecommissie van Genes Diffision was er in geslaagd een kwalitatief hoogwaardige groep te presenteren, waarbij het minpunt van Danillo: vererving van oplopende kruisen, goed werd gecamoufleerd.

Dat lukt bij de groep van Big Winner minder goed. Maar los van de oplopende kruisen toonden Big Winner erg beste dochters die prachtig uitgezwaard zijn en toch nog niet oud-achtig aandoen.

Een andere opvallende groep was vrijdagochtend van WWS, met roodbonte dieren van de stier Jotan Red. Eigenlijk zijn het zwartbonten met een rood velletje, luxe en erg beste sterke uiers, die alleen achterin nog hier en daar hoogte en volume misten. Ook Norwin, de stier van KI Samen, maakte een goede indruk.

De groepen van Pilot en Maniac van der Peul imponeerden duidelijk minder. De respectievelijk vaarzen en 2e kalfskoeien deden voor hun leeftijd al erg oud-achtig aan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  15° / 9°
  10 %
Meer weer